Jedilnik

21.–25. 4. 2025

ponedeljek

mesni meni velikonočni ponedeljek, pouka prost dan
vegetarijanski meni velikonočni ponedeljek, pouka prost dan

torek

mesni meni dunajski zrezek (1, 3, 7, 9), krompirjev pire (7), dušeno sladko zelje (1, 9), sezonsko sadje
vegetarijanski meni ocvrti sir (1, 3, 7), krompirjev pire (7), dušeno sladko zelje (1, 9), sezonsko sadje

sreda

mesni meni peresniki s paradižnikovo omako (1, 3, 7, 9), sezonska solata
vegetarijanski meni peresniki s paradižnikovo omako (1, 3, 7, 9), sezonska solata

četrtek

mesni meni puranja pečenka (1, 3, 9). zelenjavni riž (1, 9), puding (7)
vegetarijanski meni sojin zrezek z zelenjavno omako (1, 6, 9), zelenjavni riž (1, 9), puding (7)

petek

mesni meni sirov burek (1, 3), bio navadni jogurt (kmetija Žgajnar)* (7)
vegetarijanski meni sirov burek (1, 3), bio navadni jogurt (kmetija Žgajnar)* (7)

Dijakom in dijakinjam pripada pri malici kruh (1) in napitek.

* ekološka pridelava

** Sezonsko sadje in zelenjava so pridelani na lokalnih kmetijah.

Opomba: Dijaški dom Koper si v primeru težav z dobavitelji pridružuje pravico do spremembe jedilnika.

Dober tek!

Legenda alergenov

Skladno z Uredbo EU št. 1169/2011, se morajo v obratih javne prehrane označevati vse snovi, ki lahko povzročajo alergije ali preobčutljivosti (tako imenovani alergeni). Vsi alergeni, ki so zajeti v tej uredbi, so navedeni v tabeli. Alergeni so označeni na jedilniku s številko pred nazivom alergena.

1 - gluten
2 - raki
3 - jajca
4 - ribe
5 - arašidi
6 - soja
7 - mleko
8 - oreščki
9 - listna zelena
10 - gorčično seme
11 - sezamovo seme
12 - žveplov dioksid
13 - volčji bob
14-mehkužci

Šolski koledar

April

2025
P T S Č P S N
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

Novice in obvestila

11.04.2025

Strani